1 Mai prin Transilvania (D)

Biertan-Sighișoara-Brașov-Lacul Sfânta Ana-Tinovul Mohoș-Manufactura de Bere Csiki-Odorheiu Secuiesc-Băile Seiche, Porțile Secuiești, Transilvania în Miniatură-Inima lui Isus-Dârjiu-Corund-Tg. Mureș

 
transport cu autocar
Perioada 28.04-01.05.2023
 
24140
pe persoana

Ziua 1. Pornire din Oradea la orele 06:00. Ne indreptam spre inima Transilvaniei, unde, in ziua aceasta vom vizita localitati sasesti, ca, cetatea si biserica fortificata din Biertan (Monument UNESCO), sediul Episcopiei Sasesti din Transilvania, unde vom asculta niste informatii uimitoare, legate de viata sasilor transilvaneni. Vizitam apoi Sighisoara, al carui intreg centru istoric este pe lista Patrimoniului UNESCO – Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa Vlad Tepes, Scarile Acoperite si Biserica din Deal. Cazare zona Brasov. (~440 km).

Ziua 2. Dupa micul dejun, vizitam Brasovul, admiram fortificatiile, Cartierul Schei cu Scoala romaneasca, Poarta Ecaterina, Strada Sforii, Biserica Neagra, Piata Sfatului, timp liber. Ne indreptam inspre nord, vizitam Manufactura de Bere Csiki – vizita de fabrica cu masa de pranz si consum nelimitat de bere. Pornim spre Lacul Sf Ana, rezervatie naturala, unde avem ocazia sa vizitam si Tinovul Mohos, din cadrul rezervatiei naturale. Cina si cazare 2 nopti la Odorheiu Secuiesc. (~230 km)

Ziua 3. Vizita la Inima lui Isus, unde va trebui sa facem si putina drumetie, dar panorama ne va compensa oboseala. Ponim apoi spre Dârjiu, unde vizitam Biserica fortificata, care este pe lista patrimoniului UNESCO. Aici, localnicii pastreaza vechile traditii sasesti de pastrare a slaninii, optional pranz traditional cu slanina! Vizita la Odorheiu Secuiesc si Baile Seiche, unde vizitam Portile Secuiesti si Transilvania in miniatura. Cina si cazare la Odorheiu Secuiesc. (~70 km)

Ziua 4. Pornim spre Corund, renumit pentru productia mesterilor locali, dintre care, olarii sunt cei mai eminenti – vizitam un atelier de ceramica si timp liber pentru cumparaturi in centrul Corundului. Continuam cu o vizita la Targu Mures, unde admiram Palatul Culturii, Cetatea, Biserica Reformata din Cetate, care dateaza din sec 14, monumentul celor 2 matematicieni, Bolyai. Pornim spre Oradea, sosire seara tarziu. (~330 km).

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

28.04.2023

1.200 lei/persoana

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 100 lei

Supliment camera single: 250 lei

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 80 lei, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

- transport cu autocar clasificat international de 3*/ in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri ;

 

- 3 nopti cazare la pensiuni / hoteluri 3* cu mic dejun si cina, în camere duble sau triple;

- ghid de turism licentiat din partea agentiei .

- intrarile la obiectivele turistice: Biertan, Biserica saseasca: 10 lei, Sighisoara, vizita Turnului cu Ceas: 25 lei, Scoala romaneasca din Schei: 10 lei, Biserica Neagra: 12 lei, Fabrica de bere Csiki cu vizita, pranz si bere: 75/85 lei, Taxa rezervatie Lacul Sf Ana si Tinovul Mohos: 10 lei; Darjiu, biserica fortificata: 15 lei; intrare la Mini Transilvania: 10 lei, Palatul Culturii la Targu Mures: 14 lei, la unele obiective vom avea si ghid local (taxele sunt orientative, si se pot schimba pe parcursul anului)

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

ra de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

06:00

Oradea

Piata 1 Decembrie nr 2

0

08:30

Cluj-Napoca

Bezinaria Oscar, Gilau

0

09:10

Turda

OMV langa Autostada

0

02:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

170 lei

03:45

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

150 lei

04:20

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

150 lei

03:00

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

170 lei

03:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

150 lei

03:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

170 lei

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.