Benelux-camp de lalele si mori de vant

transport cu autocar din Oradea (G)

3
 
Transport
Perioada: 11-18.04.2024
 
695
persoana

Regensburg-Amsterdam-Vollendam-Keukenhof-Haga-Delft-Rotterdam-Bruxelles-Ghent-Bruges-Luxemburg-Trier-Nureberg

Ziua 1. Plecare din Oradea la ora 03:00. Dupamasa ajungem in Nurenberg, oras care este a doilea cel mai mare oras din Bavaria si a carei istorie este strans legata de istoria Sfantului Imperiu Roman, care a ales construirea unei cetati langa raul Pegnitz. In cadrul unui tur pietonal vom face cunostinta cu acest oras medieval, povestind despre castel si fortificatie, care inconjoara orasul vechi, Casa Albrecht Durer, Catedrala orasului, Primaria Veche, piata orasului vechi, cu renumita fantana Schoner Brunnen. Dupa putin timp liber in oras, ne indreptam catre cazare. Vom trece pe langa Palatul Justitiei, unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945. Cazare zona Nurenberg.(Oradea-Nurnberg~1000 km)

 

Ziua 2. Ne indreptam spre Tarile de Jos, (Nurnberg-Rotterdam~780 km), sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare 3 nopti in zona Amsterdam.

 

Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante, Coster Diamonds, urmeaza *Rijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale, pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Intoarcere la Amsterdam pentru a vizita zona Pietei Dam, unde se gaseste Gara Centrala, Palatul Regal si Cartierul Rosu. (Atentie! Autoritatile locale au interzis vizitele de grup in acesta zona, astfel grupul poate vizita aceasta zona individual, dupa ce primeste indicatiile ghidului. Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 4. Ziua incepem cu vizita la cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate (aproximativ 3-4 ore). Pornim spre Delft, orasul lui Johannes Vermeer si centrul portelanului – vizitam cele 2 biserici ale orasului (exterior)care detin mormintele familiei regale si ale altor oameni ilustrii , Primaria veche si piata primariei. Pornim spre Haga, unde incepem vizita cu Palatul Regal si orasul vechi dupa care ne oprim pentru a fotografia Palatul Pacii, cunoscut si Curtea Suprema de Arbitraj. La Haga, iesim la Marea Nordului pentru un popas. . Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 5. Pornim spre Belgia, unde vizitam Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi de praline specifice belgiene (bomboane de ciocolata). Timp liber pentru a savura acest oras minunat. Cazare 2 nopti in zona Bruxelles. (Lungimea traseului~380 km)

 

Ziua 6. Drumul ne duce spre Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, Primaria Veche, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Cazare la acelasi hotel in zona Bruxelles. (Lungimea traseului~120 km)

 

Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, una dintre capitalele Imperiului Roman, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg. (~700 km)

 

 

Ziua 8. Pornire spre casa cu oprire la Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Sosire in tara noaptea tarziu.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking,
(avans 30%)

15.10.2023
sau pana la revocare

11-18.04.24

745 euro

695 euro

Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla

Supliment camera single: 255 euro

 

 

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

 

 

 

Tariful include:
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western, (2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Amsterdam, 2 nopti zona Bruxelles);
- mic dejun bufet ;
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C;
- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania;
- ghid de turism din partea agentiei.

Tariful nu include:
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 25 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere;
- Keukenhof: 23 euro, plata la inscriere, intrarea este posibila doar cu rezervare, numar limitat de vizitatori! ;
- Turnul Euromast: 16 euro, Altarul Van Eyck: 13 euro; taxa vaporas Amsterdam: 18 euro, Bruges: 12 euro, ;
ATENTIE! Tarifele sunt valabile la data publicarii programului si ele se pot modifica pana la plecare;
- excursia optionala la Vollendam: 15 euro (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane);
 asigurare medicala si storno (include si Covid), asigurari optionale;
- castile pentru audioghid; bacsisurile ;
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.