Carnaval la Venetia 2024 (D)

autocar din Cluj, Oradea

3
 
Perioada: 09-11.02.2024
 
285
persoana

Trieste-Palatul Miramare-Venetia-Vicenza

 

09-11 februarie 2024

 

Ziua 1. (Oradea-Padova~1000 km) Plecare din Cluj la orele 00:00 Oradea la orele 02:30 noaptea pe ruta Cluj-Oradea–Budapesta–Maribor–Ljubljana-Padova. Ne continuam drumul spre Italia, unde urmeaza un tur panoramic al orasului Trieste, cu portul industrial si portul de yachturi, Piazza del Unita cu cladirile impozante din perioada imperiala, Canal Grande, etc. Oprire la Palatul Miramare, situat pe coasta Marii Adriatice, intr-un peisaj pitoresc, in mijlocul unei gradini “botanice”, construit de Habsburgi in secolul 19. Cazare si cina la un hotel de 3* din zona Padova.

Ziua 2. Mic dejun. Pornim cu trenul spre Venetia. Sosire in Venetia, unde urmeaza un tur pietonal spre Podul Rialto, punt de intersectie important al traficului venetian, unde vom face un popas cu timp liber. Ne idreptam apoi spre Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas, toate situate in inima Venetiei. Timp liber pentru a ne bucura de festivitatile si frumusetile Orasului Indragostitilor si de vartejul carnavalului. Optional, plimbare cu vaporetto prin laguna spre Murano, insula producatorilor de sticla, unde vom participa la o demonstratie de prductie. Intoarcere cu vaporasul in Venetia, de unde ne intoarcem cu trenul la azare. Cazare si cina la aceelasi hotel.

Ziua 3. Mic dejun. Pornim spre Vicenza, orasul lui Andrea Palladio, faimos arhitect, care creeaza un stil propriu; vizitam centrul istoric printr-o plimbare ghidata cu Piazza dei Signori, cu Bazilica Palladiana, si alte cladiri impozante, apoi ne deplasam spre Teatro Olimpico, ciudata constructie renascentista, aparent un teatru roman inchis. Pornire spre casa. Sosire în tara noaptea.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in

camera dubla/tripla

 

09-11.02.2024

 

285 euro

 

 

Supliment camera single: 50 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti.

 

Suplimentul pentru transport, pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

 

 

 

 

- transport cu autocar clasificat international 3*cu incalzire, A/C, statie audio-video, scaune rabatabile, etc.

- 2 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu demipensiune (mic dejun si cina 3) la hotel 3* în zona Padova

- ghid turism din partea agentiei

- taxe de parcare autocar

Intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale:

- Palatul Miramare: A: 12 euro, Bazilica San Marco: cca 3 euro, deplasare cu trenul la Padova: 20 euro; Excursie la Murano cu vaporasul prin laguna: 25 euro, Vicenza, Teatro Olimpico: 11 euro; tarifele sunt valabile la momentul intocmirii programului, in octombrie 2023,ele pot suferi modificari

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- castile pentru audioghid; bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional); mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.