Benelux - camp de lalele si mori de vant (G)

plecare din Oradea

 
transport
Perioada: 20.04.2023
Special offer
from
 
735
persoana

Luna aprilie este cea mai atractiva perioada a anului in aceste tari, din cauza infloririi lalelor!elor

 

Regensburg-Amsterdam-Vollendam-Keukenhof-Haga-Delft-Rotterdam-Bruxelles-Leuven-Ghent-Bruges-Luxemburg-Trier-Passau

 

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 04:00 (din Cluj la orele 01:00) înspre Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Timp liber. Cazare zona Nurnberg. (Oradea-Nurnberg~1000 km).

 

Ziua 2. Ne indreptam spre Tarile de Jos, (Nurnberg-Rotterdam~780 km), sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare 3 nopti in zona Amsterdam.

 

Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante, Coster Diamonds, urmeaza *Rijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Intoarcere la Amsterdam pentru a vizita zona Pietei Dam, unde se gaseste Gara Centrala, Palatul Regal si Cartierul Rosu. (Atentie! Autoritatile locale au inceput limitarea vizitelor de grup in 2019 in aceasta zona si se discuta despre perceperea unei taxe de vizitator; in caz ca aceste taxe se vor impune, turistii vor suporta aceste cheltuieli). Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 4. Pornim spre Delft, orasul lui Johannes Vermeer si centrul portelanului – vizitam cele 2 biserici ale orasului care detin mormintele familiei regale si ale altor oameni ilustrii; . Pornim spre Haga, pentru a fotografia Palatul Pacii, cunoscut si Curtea Suprema de Arbitraj. La Haga, iesim la Marea Nordului pentru un popas de amiaza. Vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – *Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 5. Pornim spre Belgia, unde vizitam Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi de praline specifice belgiene (bomboane de ciocolata). Ne continuam drumul spre Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Cazare 2 nopti in zona Bruxelles. (Lungimea traseului~380 km).

 

Ziua 6. Urmeaza Bruxelles, Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi urmeaza un tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Pornim spre Leuven, orasul care se mandreste cu cea mai frumoasa primarie, optional, degustare de bere. Cazare la acelasi hotel in zona Bruxelles. (Lungimea traseului~120 km)

 

Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, una dintre capitalele Imperiului Roman, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg. (~700 km)

 

Ziua 8. Pornire spre casa cu oprire la Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Sosire in tara seara tarziu.

 

 

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

20.04.2023

745 euro

Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla

Supliment camera single: 260 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

 

Tariful include:
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis/Best Western cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 2 nopti zona Amsterdam, 3 nopti zona Bruxelles);
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C;
- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania;
- ghid de turism din partea agentiei.

 

Tariful nu include:
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 22 euro, taxa de intrarea se achita la inscriere, Keukenhof: 20 euro, plata la inscriere, intrarea este posibila doar cu rezervare, numar limitat de vizitatori!, Turnul Euromast: 16 euro, Altarul Van Eyck: 13 euro; taxa vaporas Amsterdam: 18 euro, Bruges: 12 euro, ; ATENTIE! Tarifele sunt valabile la data publicarii programului si ele se pot modifica pana la plecare;
- *excursia optionala la Vollendam: 15 euro (include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane);
 asigurare medicala si storno (include si Covid), asigurari optionale;
- castile pentru audioghid; bacsisurile ;
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

La momentul de fata, unele obiective nu mentioneza nici un fel de informatii pentru vizitatori, astfel, vizitele si taxele de mai sus pot suferi modificari. In schimb, fiind vorba despre bilete de grup, greu de achizitionat, aceste taxe se achita la inscriere, ca agentia sa le poata achizitiona la timp. In cazul in care aceste vizite nu se pot realiza, turistii vor fi informati la timp, taxele de intrare se returneaza, iar programul si vizitele alternative vor substitui cele initiale.

Avansul este de 30% din tariful de inscriere, diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii.

You must agree to the conditions for processing your personal data.