City Break Shopping & Vizita la Istanbul 2020

Plecare din Oradea

3
 
Transport
Perioada 28.10.2020; 11.11.2020
 
189
persoana / sejur

 

- 3 nopti cazare (loc in camera DBL) cu mic dejun

- hotel 3* in zona Laleli/ Aksaray,

- transport autocar - clasificat pentru curse internationale 

- insotitor de grup din partea agentiei

- BONUS - Tur Ecumenic - Biserica Romaneasca si Patriarhia Ecumenica de Constantinopol

 

- Croaziera pe Bosfor - 15 euro/pers,

- Insula Printilor- 40 euro/pers

- Seara Turceasca – 35 euro/pers

- Tur pietonal cu ghid local -10 euro/persoana

- Biletele de intrare la muzee si alte obiective turistice

- Cheltuieli personale, asigurarea Travel (Storno + Medicala - recomandata, cu posibilitatea incheierii acesteia la agentie)

 

Ziua 1- Plecare din Cluj Napoca catre Istanbul pe traseul: Turda – Aiud - Alba Iulia - DevaSebes – Sibiu - Brasov -Ploiesti- Bucuresti (ora 22:00). Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.

Ziua 2 - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3* in Istanbul in zona comerciala Laleli – Aksaray si timp liber pentru odihna.Dupa amiaza - Optional Croaziera pe Bosfor( 15 Euro/persoana) cu ghid autorizat. Veti avea ocazia sa admirati atat malul european cat si cel asiatic al Istanbulului, podurile construite peste stramtoarea Bosfor.

Ziua 3 - Dupa micul dejun – Optional - Tur pietonal de oras cu ghid local (10 Euro/persoana) cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa terminarea turului pietonal suntem invitati la o prezentare de haine de piele la o fabrica renumita in Istanbul unde se realizeaza haine de calitate deosebita la preturi avantajoase. Alternativ - timp liber pentru descoperirea orasului pe cont propriu sau shopping in Marele Bazar. Optional - Seara Turceasca - 35 Euro/persoana.

Ziua 4 - Optional - Croaziera la Insula Printilor – Buyuk Ada - 40 Euro/persoana. Tariful include: transport + vapor, turul insulei cu trasura si BONUS - masa de pranz si vizita in Piata Taksim. Dupa micul dejun vom merge cu transport local/autocar spre ferryboat. Mergem cam o ora si jumatate pana la ultima insula si cea mai mare – Buyukada. Se face turul insulei cu trasura . Oprim la punctul de belvedere pentru a admira minunata panorama asupra orasului Istanbul si a insulelor. Continuam plimbarea cu trasura si inainte de plecare avem timp liber pentru cumparaturi. Ne imbarcam pe ferry boat si ne intoarcem in Istanbul. Ne indreptam spre zona Taksim unde vom servi masa de pranz (inclus in pretul excursiei) la un restaurant cu specific turcesc si apoi vom vizita un magazin de suveniruri traditionale si dulciuri de calitate: rahat turcesc, baclava, kataif, ceaiuri de diferite sortimente si condimente. Dupa pranz, timp liber in zona Taksim- km 0 si zona comerciala, faimoasa pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.

Ziua 5 – Dupa micul dejun pornim in Turul Ecumenic (BONUS).Vom vizita Biserica Romaneasca Sf. Paraskevi unde se aduna comunitatea romaneasca din Istanbul. Apoi vom merge mai departe catre Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, un loc de mare importanta ce constituie în mod simbolic cea mai înaltă autoritate canonică a lumii creștin-ortodoxe. Dupa terminarea viziteiPlecare catre Romania ; sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj – in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale

 

Pasaport valabil 6 luni de la data intrarii in Turcia, cu cel putin o foaie libera.

Oradea, Cluj, Turda, Aiud, Alba, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Campina, Sinaia, Bucuresti

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii