Coasta de Azur si Italia de Nord

3
 
Transport
Perioada 27.08.2022 - 05.09.2022
OFERTA SPECIALA
 
575
persoana/sejur

 

Ziua 1.

(Cluj-Oradea-Budapesta-Maribor-Vicenza~1100 km). Pornire din Oradea la orele 00:00, (pornire din Cluj la orele 21:00 in data de 26.08). Scurta vizita la Ljubljana, capitala Sloveniei – plimbare ghidata: Podul cu Dragoni, Catedrala, Primaria, Podul Triplu, timp liber. Sosire in Italia. Preluam turistii care sosesc cu avionul de la aeroportul Treviso. Cazare zona Vicenza. (Cluj-Vicenza~1200 km)

 

Ziua 2.

Ne continuam drumul prin Italia, poposim la unul dintre lacurile glaciare cele mai faimoase ale Italiei de nord, Lago di Garda, plimbare prin Sirmione si apoi timp liber sau croaziera pe Lago di Garda. Pornim spre Franta. Cazare zona Marsilia (2 nopti). (Vicenza- Marsilia ~760km).

 

Ziua 3.

Vizitam Marsilia - tur panoramic in jurul Portului Vechi – Primaria, Biserica Sf Ferreol, Fortareata Saint Nicolas. Timp liber sau ne indreptam cu vaporasele locale spre fortareata If – inchisoarea lui Edmond Dantes. Vizitam Avignon, resedinta papala din secolul al XIV-lea – Palatul Papal (exterior) si Podul St. Benezet, ambele clasate pe lista Patrimoniului UNESCO. Urmeaza faimosul Pont du Gard, viaduct / apeduct din perioada romana. Cazare la acelasi hotel zona Marsillia.

 

Ziua 4.

Dupa mic dejun ne indreptam spre Monaco – tur pietonal in Monaco-Ville, vizitam Palatul Princiar si Muzeul Oceanografic, Catedrala, timp liber, apoi Monte Carlo, Cazinoul, Promenada Campionilor si pista Formula 1. Dupamasa spre seara ne indreptam spre Cannes; tur panoramic cu autocarul – Palatul Festivalelor, si faimosul bulevard, La Croisette, cu hotelurile de lux si cazinourile. Putin timp liber. Cazare la hotel zona Cannes, aprope de plaja.(4 nopti).

 

Ziua 5.

Timp liber, sau excursie optionala la Saint Tropez, in micul sat pescaresc, astazi statiune renumita, care din anii '50 a fost locul unde s-au titrat filme foarte renumite, cu actori celebri. Vizitam Muzeul Jandarmeriei. Programul nostru include si o croaziera, in cadrul careia admiram vilele celebritatilor si locatii cunoscute din filme (aprox 1 ora). Timp liber in orasel pentru a savura atmosfera sau plaja in Golful St. Tropez. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aprope de plaja.

 

Ziua 6.

Dupa mic dejun, timp liber la plaja, sau excursie optionala de jumatate de zi (cu plecare dupamasa) la Nice (Nisa) cu un tur panoramic pe Promenada Englezilor si Portul Vechi, timp liber in zona orasului vechi si a promenadei. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aproape de plaja.

 

Ziua 7.

Dupa mic dejun, timp liber la plaja, *optional se viziteaza o fabrica de parfumuri din localitatea Grasse, orasel cu traditie, faimoasa pentru parfumurile sale obtinute din flori. Cazare la acelasi hotel in zona Cannes, aproape de plaja.

 

Ziua 8.

Dupa mic dejun, pornim spre Bergamo. Vizitam Bergamo, un orasel ca o perla ascunsa, la picioarele Alpilor, orasul natal al compozitorului Donizetti, orasel format din 2 parti: Orasul de Sus si Orasul de Jos. Folosim funicularul pentru plimbari si vizite: Catedrala Santa Maria Maggiore (vizita interioara este posibila, in functie de ora sosirii), Baptisterul. Timp liber. Cazare zona Bergamo. (Cannes-Bergamo~520 km)

 

Ziua 9.

Dupa mic dejun, pornim spre tara, cu opriri tehnice. Sosire in tara noaptea tarziu. (Bergamo-Cluj~1300 km)

 

Data de plecare: 27.08.2022

 

575 euro/persoana/sejur 

 

Tarifele au fost calculate la grup minim de 40 turisti.

 

 

 

Tariful include:

 

- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcari si autostrazi si taxe de intari in orase pt autocar;

- 8 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau Ibis/Campanile/Best Western  (al 3lea pat in camera poate fi supraetajat sau pat pliant);

 

- ghid de turism din partea agentiei.

 

Tariful nu include:

 

- intrarile la obiectivele turistice: Pont du Gard: 8 euro, Croaziera Marsilia-If si biletul de intrare in fortareata: 22 euro, Monaco Palatul Princiar 8, Muzeul Oceanografic: 16 euro, funicularul la Bergamo: 5 euro (tur-retur), Croaziera Lago di Garda: 10 euro
-*excursia optionala la Grasse – 10 euro (include transport, vizita fabrica cu prezentare in lb engleza+traducerea informatiilor in lb romana)
- *excursia optionala la Nisa - 15 euro ( transport si program de jumatate de zi, cu plecare dupamasa)

- *excursie optionala la St. Tropez – 40 euro (include transport, croaziera si vizita la Muzeul Jandarmeriei)
-
casti audioghid si bacsisurile

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional) 

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii