Cracovia - Auschwitz - Kazimierz - Zakopane (G)

Circuit cu autocarul

3
 
Transport
Perioada 06.10.2023 - 08.10.2023
OFERTA SPECIALA
 
165
persoana/sejur

 

Ziua 1. (Oradea-Cracovia~530 km). Plecare din Oradea dimineata la orele 06:00. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei; urmeaza o plimbare ghidata spre Castelul Wawel, construit pe o colina deasupra Vistulei – vizitam Catedrala; coboram in orasul vechi, unde vizitam Biserica Sf. Maria, cu cel mai mare altar triptic existent, opera lui Veit Stoss, Sukkienice-Hala de Postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbicanul, Poarta Florian. Scurt timp liber in Cracovia. Cazare la hotel si cina optional la hotel.

 

Ziua 2. Dupa mic dejun, pornim spre Auschwitz-Birkenau unul dintre locurile cele mai importante ale comemorarii holocaustului. Vizita se realizeaza cu ghidaj in limba romana si sistem audio. Dupa vizita, ne intoarcerem la Cracovia, aprofundam vizita Cracoviei cu vizita in Cartierul Evreiesc, Kazimierz, cu trenulete; parcurgem Ghetoul, si obiectivele din incinta Ghetoului, cunoscute din filmul Lista lui Schindler, Fabrica de emailuri, pe dinafara, Farmacia, care a fost punctul schimbului de informatii din Ghetou, etc. Intoarcere in centru, timp liber pentru plimbare, shopping. Cazare si cina optional.

 

Ziua 3. Dupa micul dejun, ne indreptam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al goralilor. Scurta plimbare ghidata, apoi timp liber in piata si pe Strada Krupowki. Pornim spre casa. Sosim in tara, seara.

 

Data de plecare:

 

29.04 - 01.05.2023

06.10 - 08.10.2023

 

Tarif:

 

165 euro tarif early booking valabil pana la 31.01.2023

180 euro tarif standard

 

 

Tarifele au fost calculate la grup minim de 40 turisti.

 

Tariful include:

 

- transport cu autocar modern, climatizat, de 3*;

- 2 nopti cazare cu mic dejun, tip bufet, la hotel 3* in Cracovia;

- ghid de turism din partea agentiei.

 

Tariful nu include:

 

- vizita Auschwitz: 14 euro/persoana, rezervare si plata la inscriere;

- vizita Cartierul Kazimierz: ~ 20 euro/persoana, cu ghidaj in limba romana;

- taxa de intrare Catedrala Wavel cu criptele regale – 6 euro;

- cina optionala: 12 euro/persoana/seara (minim 20 persoane participante), rezervare la inscriere, plata la fata locului, in prima zi;

- asigurare medicala si storno (include si asigurare Covid), asigurari optionale;

- castile pentru audioghid; bacsisurile;

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional)

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

Mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

Conditii de inscriere:

1. La tarifele Early Booking, Circuite cu autocar

Avansul este de 30% din tariful de inscriere diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii

2. La tarife standard, Circuite cu autocar

Avansul este de 30% din tariful de inscriere, diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 45 zile inainte de data plecarii

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii