Cracovia, Zakopane

Cracovia-Auschwitz-Kazimierz-Zakopane

3
 
Transport
Perioada 26.08.2022 - 29.08.2022
OFERTA SPECIALA
 
145
persoana/sejur

 

Ziua 1.

 

(Oradea-Cracovia~530 km). Plecare din Oradea dimineata la orele 05:00. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei; urmeaza o plimbare ghidata spre Castelul Wawel, construit pe o colina deasupra Vistulei – vizitam Catedrala; coboram in orasul vechi, unde vizitam Biserica Sf. Maria, cu cel mai mare altar triptic existent, opera lui Veit Stoss, Sukkienice-Hala de Postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbicanul, Poarta Florian. Scurt timp liber in Cracovia. Cazare la hotel si cina optional la hotel.

 

Ziua 2.

 

Dupa mic dejun, pornim spre Auschwitz-Birkenau unul dintre locurile cele mai importante ale comemorarii holocaustului. Vizita se realizeaza cu ghidaj in limba romana si sistem audio. Dupa vizita, ne intoarcerem la Cracovia, aprofundam vizita Cracoviei cu vizita in Cartierul Evreiesc, Kazimierz, cu trenulete; parcurgem Ghetoul, si obiectivele din incinta Ghetoului, cunoscute din filmul Lista lui Schindler, Fabrica de emailuri, pe dinafara, Farmacia, care a fost punctul schimbului de informatii din Ghetou, etc. Intoarcere in centru, timp liber pentru plimbare, shopping. Cazare si cina optional.

 

Ziua 3.

 

Dupa micul dejun, ne indreptam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al goralilor. Scurta plimbare ghidata, apoi timp liber in piata si pe Strada Krupowki. Pornim spre casa. Sosim in tara, seara.

 

Data de plecare:

 

26.08.2022 - 145 euro/persoana/sejur

 

Tarifele au fost calculate la grup minim de 40 turisti. 

 

Tariful include:

 

- transport cu autocar modern, climatizat, de 3*;

- 2 nopti cazare cu mic dejun, tip bufet, la hotel 3* in Cracovia;

- ghid de turism din partea agentiei.

 

Tariful nu include:

 

- vizita Auschwitz: 12 euro/persoana, rezervare si plata la inscriere;
- vizita Cartierul Kazimierz: ~ 15 euro/persoana, cu ghidaj in limba romana;
- cina optionala: 12 euro/persoana/seara (minim 20 persoane participante), rezervare la inscriere, plata la fata locului, in prima zi;
- asigurare medicala si storno (include si asigurare Covid), asigurari optionale;

- castile pentru audioghid; bacsisurile;

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii