TARG DE CRACIUN

CRACOVIA

3
 
Transport
Perioada 03.12.2021 - 05.12.2021
Oferta speciala
De la
 
130
persoana/sejur

 

Cracovia-Kazimirs-Zakopane

 

 Ziua 1. 

(Oradea-Cracovia~530 km). Plecare din Oradea dimineata la orele 06:00. Traversam nordul Ungariei si Slovacia pe traseul Kosice-Presov-Poprad. Sosire la Cracovia, vechea capitala a Poloniei. Urmeaza o plimbare ghidata in orasul vechi, Biserica Sf. Maria, Sukkienice-hala de postavuri, monumentul Adam Mikiewicz, fortificatiile medievale - Barbacanul, Poarta Florian, etc. Timp liber in Cracovia, pentru a savura atmosfera magica de la Targul de Craciun. Cazare. Cina, optional.

Ziua 2.

 Dupa micul dejun pornim catre centrul istoric al Cracoviei, cu vizita Castelului si Catedralei Wawel, iar inainte de orele pranzului, optional, vizitam Cartierul Evreiesc Kazimiers, din CracoviaTimp liber in centru, pentru pranz, shopping sau vizita la muzee. Seara intoarcere la cazare. Cina, optional.

Ziua 3. 

Dupa micul dejun, ne indreptam spre Zakopane, cea mai importanta statiune montana din Polonia, centru cultural al Goralilor. Plimbare si timp liber pe strada Krupowki, cumparaturi in Piata artizanala, aproximativ 2 ore.
Pornire spre casa. Sosire in tara seara tarziu.

 

Data de plecare: 03.12.2021

 

130 euro/persoana/sejur 

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.

 

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

taxe de parcari si autostrazi

- 2 nopţi cazare la hotel de 3* în Cracovia in camere duble sau triple

- mic dejun bufet  

- ghid turism.

 

 

 

Tariful nu include:

 cina optionala: 12 euro/persoana/seara, se confirma la inscriere, plata la fata locului, hotelul nu ofera cina cu confirmare dupa plecarea grupului (valabil la un numar minim de 20 persoane);

 - asigurarea medicală si asigurarea storno

 

 

 

 

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii