Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Turist Center este o agentie tour operatoare, care va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat atat in tara cat si in strainatate. Este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si a Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si a reusit sa se afirme prin dinamism, eficienta si seriozitate. Beneficiind de un personal tanar, competent si dinamic, de o baza materiala si servicii de calitate, agentia se afla printre cei mai importanti tour operatori din Romania. 

Prin promovarea ofertei sale la targurile de turism europene, Turist Center se doreste a fi un promotor cat mai eficient al turismului national. 

Turist Center se adreseaza tinerilor oferindu-le vacante pe litoralul romanesc sau la munte, familiilor cat si celor de varsta a treia oferindu-le posibilitatea petrecerii unui sejur in diverse statiuni din tara sau strainatate. 

Pentru vara anului 2019 Agentia Turist Center ofera o gama larga de pachete turistice in tara pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneoclimaterice si la munte in hoteluri de toate categoriile, pensiuni si vile. Turist Center asigura servicii turistice de: rezervari pentru grupuri organizate si individual, rent a car, transferuri aeroport, inchirieri de autocare si microbuze, organizare de simpozioane, conferinte, banchete si circuite in tara. 

Agentia Turist Center colaboreaza cu mari agentii de turism din strainatate si cu cei mai importanti tour operatori din Romania pentru a oferi cele mai convenabile sejururi, circuite, vacante in tari exotice precum Egipt, Tunisia dar si in Spania, Slovacia, Italia cat si pentru afaceri in marile orase ale lumii. 
Locatiile oferite pentru cazare si masa sunt alese cu grija, certificate si agreate de catre autoritatile turistice internationale. 

Turist Center verifica in fiecare sezon calitatea serviciilor oferite de partenerii sai si pune la dispozitiea turistilor toate informatiile necesare facand astfel mai usoara alegerea vacantei. Turist Center asigura turistilor asistenta pe toata durata sejurului ales. 

Turist Center ofera de asemenea bilete de avion pentru orice destinatie cu oricare companie aeriana asigurand confortul turistului si cele mai avantajoase conexiuni si tarife. Daca doresti sa calatoresti cu autocarul in Europa, Turist Center pune la dispozitie tichete de calatorie pentru toate traseele importante.