Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Stana de Vale, Romania
TOAMNA LA MUNTE
 | 
REVELION 2020 STANA DE VALE

Situare Hotelul Iadolina este situat in centrul statiunii Stana de Vale la o distanta de 300 m de partie Dotari 4 nivele 50 camere duble 1 camera single si 5 apartamente bar de zi cu o capacitate de 30 locuri parcare Camerele sunt dotate cu TV ca . . .

Stana de Vale, Romania
TABARA SKI - STANA DE VALE 06.01.2020 - 10.01.2020
 | 
REVELION 2020 STANA DE VALE
 | 
Tabara de Aventura in Natura - Stana de Vale

Vila Liliacul din Stana de Vale este in apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si in apropierea unei cascade artificiale luminata feeric pe timpul noptii Capacitatea Vilei este de 32 locuriDotarila parter 3 dormitoare cu câte 1 un pat matrimonial și 2 . . .

Stana de Vale, Romania
TOAMNA LA MUNTE

Situare Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale langa Hotel Iadolina Dotari vila 4 si 5 este formata din 1 camera cu 1 pat etajat 1 camera cu 1 pat matrimonial și 2 paturi suprapuse aceste 2 camere având 1 baie comu . . .

Stana de Vale, Romania
REVELION 2020 STANA DE VALE

Situare Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale langa Hotel Iadolina Dotari vila 6 si 7 este formata din 1 camera cu 1 pat etajat 1 camera cu 1 pat matrimonial și 2 paturi suprapuse aceste 2 camere având 1 baie comu . . .