Piete de Craciun in Romania

Cluj Napoca - Brasov – Sinaia – Bucuresti – Sibiu – Cluj-Napoca

3
 
Transport
Perioada 27.11.2021 - 30.11.2021
Oferta Speciala
 
19091
persoana/sejur

 

Ziua 1.
Pornire din Cluj la ora 05:00 pe ruta Turda - Ungheni -Brasov – Sinaia -Bucuresti. Oprire la Brasov unde in cadrul unui tur pietonal, vizitam Piata Sfatului, Biserica Neagra si Strada Sforii. Timp liber pentru Piata de Craciun si pranz in centrul Brasovului. Ne continuam drumul spre Sinaia unde vom vizita Castelul Peles, construit de primul regel al Romaniei, Carol I. Dupa vizita continuam spre Bucuresti. Cazare si cina la un hotel de 3*.
Ziua 2.
Vizitam toata ziua capitala Romaniei, Bucuresti; incepem cu Palatul Cotroceni (interior), la inceput manastire, apoi domeniul a primit si un palat, azi resedinta Administratiei Prezidentiale, Casa Poporului (interior) sau Parlamentul, a doua cea mai mare cladire din lume! Continuam cu Catedrala Mantuirii Neamului, care a intrat in Cartea Recordurilor avand cel mai mare iconostas din lume. Optional, pranz la faimosul restaurant, Hanul Berarilor. Timp liber in centrul vechi pentru a participa la Piata de Craciun. Cina si cazare la acelasi hotel.
Ziua 3.
Continuam vizita capitalei, Bucuresti, cu Palatul Primaverii (interior) sau Casa Ceausescu, resedinta privata a familiei dictatorului, timp de sfert de secol. Apoi, urmeaza un tur panoramic care include, Arcul de Triumf, Bulevardul Kisselef, Piata Victoriei, Guvernul Romaniei, Calea Victoriei sau Champs Elysees-ul Micului Paris, Palatul Cantacuzino – astazi Muzeul G.Enescu, Ateneul Roman, Palatul Regal, Statuia lui Carol I, Piata Revolutiei cu Memorialul Renasterii, Casa Capsa, Cladirea CEC, Muzeul de Istorie. Piata Unirii, etc Optional, pranz la faimosul restaurant, Hanul lui Manuc. Parasim Bucurestiul si ne indreptam spre domeniul de la Mogosoaia, unde vizitam Palatul Mogosoaia, care a apartinut Brancovenilor, si al carui ultim proprietar a fost familia Bibescu. Ne continuam drumul pe Valea Oltului. Cina si cazare la un hotel de 3* pe traseu.
Ziua 4.
Ne continuam drumul spre Sibiu, unde, vom face o vizita pietonala in centrul vechi – Strada Cetatii cu turnurile breslelor, Piata Mare, Piata Mica, Biserica Iezuitilor, Podul Munciunilor, Biserica Evanghelica. Timp liber pentru Piata de Craciun si pranz in centrul Sibiului. Pornim spre Cluj-Napoca. Ajunsi aici urcam pe Cetatuie, de unde admiram orasul si aflam despre istoria si numele lui, apoi tur pietonal de la Catedrala Sf Mihail, Statuia lui Matei Corvin, Strada in oglinda, Monumentul Memorandistilor, Lupoaica cu puii, Catedrala Ortodoxa, Palatul de Justitie, Stauia lui Avram Iancu, Teatrul National, Bastionul Croitorilor. Pornire spre Oradea. Sosire seara.

 

Data de plecare: 27.11.201

 

949 lei/persoana/sejur 

 

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Tariful include:

- 3 nopti cazare la hoteluri de 3* cu demipensiune (mic dejun si cina),

(2 nopti la Bucuresti si 1 noapte pe traseul Bucuresti - Sibiu)

- transport cu autocar sau microbuz, in functie de numarul de turisti inscrisi, taxe de drum si de parcari

- ghid de turism din partea agentiei

 

Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice: Palatul Primaverii: 40 lei , Cotroceni: 50 lei , Parlamentul: 40 lei,

Palatul Mogosoaia: 10 lei, Castelul Peles: 80 lei, Biserica Neagra: 8 lei

- asigurarea storno

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii