Sejur Lido di Jesolo (G)

transport cu autocar

3
 
transport autocar
Perioada: 02-09.09.2023

Statiunea Lido di Jesolo, de pe malul Marii Adriaticii, se gaseste aproape de Laguna Venetiana, aproape de alte orase renumite si are o plaja nisipoasa cu intrare lina in mare. Serviciile de plaja sunt incluse in pretul cazarii, astfel fiecare camera are doua sezlonguri si o umbrela pe plaja privata a hotelului. Pe plaja, se ofera o gama variata de sporturi nautice si alte posibilitati. Statiunea e lunga de cca 15 km si ofera cazari variate la hoteluri si apartamente. De asemenea, statiunea ofera multe posibilitati de divertisment, restaurante specifice italienesti, baruri, cluburi. In timpul sezonului estival, in statiune se organizeaza concerte, programe de divertisment, statiunea fiind deosebit de animata seara.

 

 

 

Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 21:00 (01.09.23), din Oradea la orele 00:00 tranzitam Ungaria si Slovenia. Popas in Ljubljana, cu vizita pietonala a capitalei Sloveniei – Podul cu Dragoni, Podul Triplu, etc. Ne continuam drumul catre Italia. Sosire in Lido di Jesolo. Cazare 7 nopti la hotel de 3*.

 

Ziua 2-7. Timp liber in statiune pentru odihna si plaja la Marea Adriatica, tip de masa: demipensiune, mic dejun bufet si cina.
Excursii optionale intre zilele 2-7 la: Venetia, Verona-Lago di Garda – Sirmione si Padova.

 

 

 

Ziua 8. Pornim spre casa in cursul diminetii. Oprire in Slovenia la Pestera Postojna pentru vizita; vizita se desfasoara cu trenulet si ghid local in pestera. Sosire in tara seara tarziu.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla (avans 30%)

02 – 09.09.23

685 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 180 euro

 

- 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun bufet si cina) la un hotel de 3* in Lido di Jesolo;
- umbrele si 2 sezlonguri pe plaja privata a hotelului;
- transport cu autocar climatizat 3*;
- vizite la Ljubljana si la Pestera Postojna (fara taxa de intrare);
- asistenta turistica din partea agentiei.

 

- intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale:
- Venetia: taxa vaporas:20 euro, Palatul Ducal~30 euro, Pestera Postojna~28.50 euro;
*excursia optionala la Verona si Lacul Garda-Sirmione: 65 euro, numar minim 30 persoane (include transport autocar, taxe de intrare in orase si taxe parcari, ghid turism din partea agentiei, croaziera la Sirmione;
*excursia optionala la Padova: 30 euro, numar minim 30 persoane (include transport autocar, taxe de intrare in orase si taxe parcari, ghid turism din partea agentiei;
- ghid local în orasele vizitate (optional);
- casti pentru audioghiduri, bacsisurile ;
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

 

 

 

Guvernul Italiei a inceput in anii precedenti introducerea de taxe de statiune la hotelurile din anumite orase. In cazul in care, aceste taxe se introduc pe parcursul anului 2023 si in localitatea Lidodi Jesolo, pentru grupuri, clientii vor achita aceste taxe, direct la receptia hotelului.

 

Tarifele au fost calculate la un grup de minim 40 turisti; in caz de grup mai restrans, de 30-39 turisti, diferenta de transport, 20 euro se achita la finalizarea grupului, cu o saptamana inainte de plecare.

 

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.