Targul de Craciun de la Viena

transport cu autocar din Oradea (D)

3
 
Transportation
Perioada: 08-10.12.2023
Special offer
 
199
persoana

Ziua 1. OradeaParndorf – Viena ~500 km

Plecare din Cluj la orele 03:30, din Oradea la orele 06:00. Sosire in Austria, unde urmeaza un popas la Parndorf, faimos centru outlet pentru cumparaturi. Ne continuam programul cu un tur panoramic al Vienei, cu ocazia caruia vizitam Cursul Dunarii in nordul orasului, Centrul ONU, Insula Prater, Casa Hundertwasser in stilul sau modernist, apoi faimosul Ringstrasse, cu cladirile istorice si muzeele superbe ca, Opera Vieneza, Kunsthistorisches Museum, Parlementul, Primaria, Votikirche, Palatul Hofburg, etc. Timp liber pentru a savura Targul de Craciun. Cazare la un hotel in centrul orasului in zona Mariahilfestrasse, 2 nopti.

Ziua 2. Viena

Vizita pietonala in cursul diminetii. Cu aceasta ocazie, vom avea prilejul sa admiram frumusetile capitalei imperiale; incepem cu complexul Hofburg, unde admiram grajdurile si herghelia imperiala de lipitani, care isi fac antrenamentele de dimineata. Ne indreptam apoi prin Graben, admirand Biserica Sf Pentru, cea mai frumoasa biserica baroca a orasului. Vizitam Catedrala Sf Stefan, superb memento al credintei, din piatra, in stil gotic. Ne indreptam apoi spre Ankeruhr, faimosul ceas care are 12 figurine, care se invart pe muzica lui Hayd. Vizitam Opera Vieneza in cadrul unui tur ghidat. Timp liber in centrul Vienei pentru cumparaturi sau pentru a savura atmosfera Targului de Craciun. Cazare

Ziua 3. Ziua incepe cu vizitarea Muzeului de Arte Frumoase, sau Kunhistorisches Museum, in cadrul unui tur ghidat. Muzeul reprezinta una dintre cele mai renumite colectii pe plan mondial; vizitam 2 sectiuni in cadrulu turului nostru, cu ghid local. Timp liber pentru masa. Pornire spre casa. Sosire in Oradea, seara.

 

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla sau tripla

08.12.2023

199 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 71 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,

in saptamana plecarii.

 

Tariful include

  • 2 nopti cazare cu mic dejun bufet la un hotel de 3*, situat central, in zona Mariahilfestrasse

  • transport cu autocar modern cu incalzire si climatizare

  • ghid de turism din partea agentiei

Tariful nu include:

  • taxele de intrare la obiectivele turistice: Opera Vieneza, tur ghidat: 13 euro, Kunsthistorisches Museum cu ghidaj: 28 euro (minim 20 persoane)

  • orice alte cheltuieli personale

  • asigurarea storno si medicala

  • casca audioghid, bacsisurile;

  • taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional); mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.