Descriere: Coral Beach Club este un resort de 5 stele care se afla in St. Martin din Caraibe si ofera 24 de vile private. Coral Beach Club este pozitionat perfect pentru ca oaspetii sa se bucure de plajele cu nisip alb, de muntii magnifici insulari, fauna tropicala dar si de Oceantul Atlantic.

Localizare: Coral Beach Club este amplasata pe Oyster Pond dar si pe plaja Dawn. Complexul se afla langa insula St. Barths. Centrul orasului Philiipsburg se afla la 10 minute distanta de unitatea de cazare si Satul pescaresc Grand Case este amplasat la 15 minute. 

Facilitati hotel: Complexul de vile pune pe dispozitie urmatoarele facilitati: piscina exterioara, centru de fitness si spa, restaurant, bar, market si bistro, magazin de suveniruri, receptie deschisa non-stop si WIFI gratuit.

Dotari camere: Camerele complexului dispun de: aer conditionat, Tv cu ecran plat, telefon, masina de spalat si masina de uscat rufe. Fiecare dormitor are vedere la Oceanul Atlantic. 

Site: https://www.coralbeach-club.com/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - SAINT MARTIN 2023 Bucuresti - Saint Martin; Taxele de aeroport; Avion SAINT MARTIN - OTOPENI 2023 Saint Martin - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Coral Beach Club, Saint Martin, Sint Maarten

Verifica tarife si disponibilitate