TARG DE CRACIUN

VIENA

3
 
Transport
Perioada 10.12.2021 - 12.12.2021
Oferta Speciala
De la
 
130
persoana/sejur

 

Viena si Budapesta

Ziua 1.

(Oradea – Viena ~ 500 km) Plecare din Oradea, la ora 06:00. Oprire la complexul Parndorf pentru cumpărături, 2-3 ore. Ne continuam drumul spre SCS, marele complex comercial. Cazare.

Ziua 2.

 Dupa micul dejun, incepem cu un tur de oraş panoramic cu autocarul – Parcul de distracţii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi clădirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom, Kartnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala. Timp liber in centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale, cu bauturile si gustarile specifice sau optional vizita la Muzeul Sissi sau Muzeul de Arte Frumoase. Cazare.

Ziua 3. 

Mic dejun. Vizita Palatul Schönbrunn. Ne indreptam spre Budapestaunde urmeaza o vedere panoramica a Budapestei, Perla Dunarii de pe Muntele Gellert, Podul cu Lanturi, Academia de Stiinte, etc. Vizitam Targul de Craciun, timp liber. Pornire spre casa; sosire in tara seara tarziu.

 

Date de plecare: 03.12.2021; 10.12.2021

 

130 euro/persoana/sejur 

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.

 

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

- 2 nopţi cazare la hotel - pensiune de 3*-4* în Viena in camere duble sau triple

- mic dejun bufet  

- ghid insotitor

 

 

 

Tariful nu include:

 

- taxele de intrare (optionale) la obiectivele turistice din Viena: Schonbrunn: 22 euro, Muzeul Sisi: 17 euro, Tezaurul: 13 euro

- asigurarea medicală si asigurarea storno 

- casti pentru audioghid

- bacsisurile

Solicita informatii

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile rezervarii