Week-end prelungit la Praga

plecare din Oradea

 
transport autocar
Date de plecare: 14.04 / 12.08.2023
 
259
persoana/sejur

WEEKEND LUNG LA PRAGA - program de Paste si de Sf Maria

 

                       Praga-Hluboka-Karlovy Vary-Punkva                            

 

Ziua 1. Plecare din Oradea la orele 05:00, pe ruta Oradea-Budapesta-Viena-Hluboka-Praga~900 km. Popas la Castelul Hluboka, asezat intr-un cadru minunat, pe varful unui deal, in mijlocul naturii (vizita in interior cu ghidaj in limba romana). Ne continuam drumul spre Praga, unde ne cazam, 3 nopti la acelasi hotel.

 

Ziua 2. Mic dejun. Vizitam Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri – incepem in Castel, cu Straduta Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit. Coborâm pe Strada Nerudova apoi trecem Podul Carol spre Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiul, toate acestea in cadrul unui tur ghidat pietonal. Program liber. Cazare.

 

Ziua 3. (Praga-Karlovy Vary~130 km) Mic dejun. Vizitam faimoasa statiune balneara Karlovy Vary infiintata in 1358 din timpul lui Carol IV. Plimbare printre cladirile secolelor 18-19, Coloana Ciumei, Gheizirul. Timp liber. Intoarcere la Praga. Timp liber sau optional, urcare in Turnul Primariei, cina, etc. Cazare.

 

 Ziua 4. Dupa mic dejun pornim spre casa cu popas la Punkva, in zona carstica a Moraviei, unde vizitam superba pestera, intr-o experienta unica, cu barcute pe apa subterana; tot aici se gaseste si prapastia Macocha, fundul careia este un pasaj al pesterii. Întoarcere spre casa. Sosire în tara noaptea.

 

 

Data de plecare

 

                 Tarif standard in camera dubla/tripla

(avans 30% la rezervare)

14.04.2023
12.08.2023

 

259 euro/persoana

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 45 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

- transport cu autocar clasificat international de 3*;
- 3 nopti cazare la hotel 3* in Praga, cu mic dejun bufet, in camere duble sau triple;
- ghid de turism din partea agentiei

- intrarile la obiectivele turistice din program: tur ghidat in Castelul Hluboka: 15 euro; tur ghidat in Castelul Praghez: 12 euro/adult; Punkva cu tur ghidat: ~ 21 euro; acestea se achita la fata locului;
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional);
- castile pentru audioghid; bacsisurile;
- cina tip bufet, optionala, doar pentru 12-15.08.2023, 17 euro/ persoana, de reconfirmat la inscriere, de achitat la fata locului;
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Mentionam ca locurile preferentiale se pot rezerva doar pana la randul 6 pe ambele parti, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.